Kontorsstädning bör skötas regelbundet i Stockholm

Kontorsstädning i Stockholm gör kontoret skinande rent. Perfekt för dig som gillar att arbeta i fräscha omgivningar. Varje morgon, varje vecka, året om.

Arbetsmiljö är ett vitt begrepp. Det innefattar allt från möbler till arbetskamrater. Och städningen, så klart. Att kunna arbeta i ett välstädat och fräsch kontor årets alla arbetsdagar är en riktig boost för produktionen och välmåendet på arbetet. Men det är inte självklart att det ser ut så på alla arbetsplatser.

I alla fall de kontor, där chefen snålat in på städfirmans arvoden. Själva betalningen är ju som den är. Chefen har sannolikt inte prutat. Men kanske har han eller hon beställt färre städtimmar än vad som egentligen behövs? Eller valt att välja städning endast varannan vecka? Då blir det snabbt rörigt på kontoret.

Kontorsstädning, krig och kärlek

En lyckad kontorsstädning på ett kontor som används varje dag, måste utföras regelbundet. Om du tycker att din arbetsplats hinner sunka ned sig mellan städningarna kan det vara idé att fråga din chef om det inte är dags att boka in lite tätare städning. Om chefen tycker att det är för dyrt kan du alltid hänvisa till ökad produktivitet och arbetsmiljölagstiftning.

Det står visserligen inget i arbetsmiljölagstiftningen om just städning, men blotta ordet kan få vissa chefer att darra med knäna. Och när det kommer till kärlek, krig och kontorsstädning är alla medel tillåtna för att uppnå önskad effekt. Det anser i alla fall de kontorsarbetare som hatar att jobba på ett stökigt kontor. Och de är ganska många. Mer om kontorsstädning kan du läsa på denna sida: stockholmkontorsstädning.se

Flyttstädning i Västerås innebär mer än man tror

Att städa en tom lägenhet tar väl inte så lång tid, eller? En vanlig tanke vid flytt. Men det finns en anledning till att många bokar flyttstädning i Västerås.

Äntligen skulle Krister flytta från Västerås till Stockholm. Drömmen hade blivit sann när han till sist fick ett jobb i stan. Nu var han i full gång med att planera sin flytt. Han gjorde flyttanmälan, bokade flyttfirma och började lägga saker som skulle slängas på tippen i en hög för sig. Han ville inte dra på saker i onödan.

När flyttfirman hade tagit hand om bohaget och flyttat det till nya lyan skulle han själv ta hand om flyttstädningen. Hur jobbigt kan det vara, hade han sagt när mamman beklagade att hon inte kunde hjälpa till. Hon skrev ner allt han behövde tänka på i städgrejer. En annan lista gjordes för allt som skulle städas.

Flyttstädningen blev gjord av städfirma

När mamman lämnat lägenheten satte han sig för att se på de listor han fått. Den ena verkade onödigt lång. Hon måste ha skrivit struntsaker. Han insåg snart att det inte var sant. Här stod saker som att rengöra spisen och kylen, frosta ur frysen, torka ur alla skåpen, torka alla lister och ventiler, göra rent fläkten och flera andra punkter.

Nu började han dra öronen åt sig. Det här lät inte vidare kul och skulle ta evigheter. Mamman hade dessutom påpekat att han kunde få göra om städningen om det inte blev bra. Han öppnade sin laptop, hittade en städfirma som erbjöd flyttstäd i Västerås och gjorde en bokning. Beställ flyttstädning här: www.flyttstädning-västerås.se