Om oss

Vi som skriver på den här sidan har samtliga lång erfarenhet av städning. Numera så driver vi städföretag, men vi har börjat från golvet och arbetat oss uppåt. Vår kunskap ska skickas vidare till dig som läsare. Vi upplever att många tar sig an städning på fel sätt – och med fel humör. Det gör att allting blir jobbigt och att resultatet också blir därefter.

Med hjälp av bättre rutiner så kan städningen implementeras i vardagen och därigenom också bli både roligare och effektivare. Vad sägs som att städa varje torsdagskväll, med lite musik i bakgrunden och med ett glas vin i handen? Ingenting säger att städningen ska ske på en lördagsförmiddag och med en massa stress med i bilden.

Vi kommer även att skriva mycket om professionell städning. Vi vet att många idag använder rut-avdraget för att anlita städföretag för hushållsnära tjänster. Det är bra, men det finns vissa saker att tänka på. Både vad gäller kostnaden och gällande säkerheten. Vi går igenom alla dessa saker och ger dig tips, råd och inspiration om hur du ska hitta rätt företag för din framtida hemstädning.

Kort sagt: vi ska skriva om allt som rör städning och vi ska göra detta på ett lättsamt, tilltalande och inspirerande sätt. Välkommen!