Dammråttornas motståndsarmé rycker ut med hemstädning i Sollentuna

Vem hälsar dig när du kommer hem? Är det Jean Claude van Damm, dammråttornas överste, som står i givakt innanför dörren? Anlita hemstädning för att rensa upp bland dammråttorna i Sollentuna.

Att ha en dammråtta som husdjur är inte så komplicerat som man kanske tror vid första anblicken. Dammråttor är ett ganska skyggt släkte och vill gärna ligga och trycka bakom möbler och sladdar. Som alla andra husdjur behöver dammråttorna föda och kärlek för att överleva. Genom att man pratar med dem brukar de trivas bra och uppskatta sin undangömda plats.

När de gäller maten är de inte så knussliga. Att inte städa och dammsuga är ett av de bästa knepen för att få en mätt och glad dammråtta. Det är få människor som är rädda för dammråttor så man kan lugnt bjuda hem alla vännerna utan problem. Möjligen kan det vara en dammråtta som vill gosa med någon fot, men det är ingen fara, de bits inte.

Hemstädning är dammråttornas värsta fiende

Nackdelar med dammråttor är om någon är allergisk. Då kan det gå vansinnigt fort ut genom dörren igen med kliande och rinnande ögon, eller ett astmaanfall. Känner man att man hellre vill umgås med vännerna än dammråttorna så kan man anlita en firma som utför hemstädning.
Hemstädningen kan komma så ofta du behöver hjälp med utrotning, och samtidigt höja hemmet till en ny och renare nivå. Städfirman kan även utföra tjänster som tvättning och fönsterputs. Så utrota dammråttorna och in med nya fräscha dofter i hemmet. Läs mer om hemstädning på denna hemsida: hemstädningsollentuna.com